Mihaela Rădulescu a făcut anunțul despre fiul ei. Are doar 17 ani, dar…

Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită și o mamă mândră până peste poate.

Vedeta este destul de rezervată în declarații când vine vorba despre fiul ei, dar de data asta nu s-a putut abține.

Ayan are doar 17 ani, dar a reușit o performanță greu de egalat. Tânărul a obținut centura neagră la un sistem de luptă complex.

Fiul Mihaelei Rădulescu are centura neagră la Krav maga
Vedeta de televiziune este în al nouălea cer. Ayan a trecut cu brio un examen foarte greu care i-a adus centura neagră în krav maga. Este un sistem militar de autoapărare și luptă, dezvoltat pentru Forțele de Apărarea Israeliene și Forțele de Securitate Israeliene, derivate dintr-o combinație de tehnici provenite din box, lupte, judo, Aikido și Karate.

Băiatul meu, Ayan, a trecut un examen extrem de greu azi și are acum centura neagră în KRAV MAGA. Toți acei mai bine de 12 ani de antrenament dur și constant cu campionul mondial Claude Pouget nu au fost în van! Sunt atât de mândră precum sunt toate mamele când copiii lor realizează lucruri minunate pe cont propriu! Ce sentiment minunat!, a postat Mihaela pe Instagram.

Ayan locuiește cu mama lui la Monaco. Mihaela vine des în România unde este implicată în diverse proiecte de televiziune. Ea va apărea în sezonul al doilea al show-ului Masked Singer de la Pro TV, în rolul de jurat.