METEOROLOGII ANM ANUNȚĂ UN DECEMBRIE CUM NU A MAI FOST! TEMPERATURI ISTORICE ÎN LUNA DECEMBRIE 2021 ÎN TOATĂ ROMÂNIA

Meteorologii ANM anunță un decembrie cum nu a mai fost! Temperaturi istorice în luna decembrie 2021 în toată România.

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni în țara noastră.

Meteorologii ANM au anunțat că luna decembrie va avea temperaturi istorice. În toată România, în următoarele patru săptămâni, gradele din termometre vor trece peste valorile normale ale perioadei. De asemenea, cantitățile de precipitații estimate vor fi apropiate de valorile normale ale intervalului respectiv. Vezi mai jos care vor fi estimările meteorologice în perioada 22.11.2021 – 20.12.2021.

Săptămâna 22.11.2021 – 29.11.202

Temperatura medie a aerului: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est.
Cantitățile de precipitații: Cu excepția regiunilor nord-estice, unde regimul pluviometric va fi normal pentru acest interval, cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, mai ales în sud-vest.

Meteorologii ANM anunță un decembrie cum nu a mai fost. Temperaturi ridicate la începutul lunii
Săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021

Temperatura medie a aerului: Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.
Cantitățile de precipitații: Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul extrem al țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021

Temperatura medie a aerului: Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice.
Cantitățile de precipitații: Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, da cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în zonele montane.