Mesajul transmis de Alina Pușcaș după doi ani de căsătorie

Alina Pușcaș și medicul stomatolog Mihai Stoenescu formează un cuplu solid și au împreună trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris.

Prezentatoarea TV și soțul ei au aniversat doi ani de căsătorie, iar cu această ocazie a transmis un mesaj special pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au logodit în 2016, iar pe 12 octombrie 2019 s-au căsătorit civil, după cinci ani de relație. Vedeta Antena 1 a publicat cu ocazia împlinirii a doi ani de mariaj un mesaj plin de emoție, însoțit de câteva fotografii cu soțul ei. „12.10.2019 după aproape 5 ani de relație, ne căsătoream (cu puțin timp înainte de pandemie 🙈😁) Noi am abordat varianta inversă tradiției… Primii 5 ani am fost ocupați să facem cei 3 copii 😁😁😁 și după aceea ne-am hotărât să facem și pasul 😇🥂🍾🤘🍀Doamne ajută să ne țină tot așa Dragostea – Nebuni, Pasionali, Răi, Buni, Supărați, Fericiți, Geloși, Rockeri, Părinți Nonconformiști și Iubitori… cu tot ceea ce ar trebui să simțim într-o relație completă!”, a scris Alina Pușcaș pe Instagram.

Alina Pușcaș a dezvăluit în trecut secretul relației ei. Prezentatoarea a mărturisit că ea și soțul ei obișnuiesc să meargă singuri diferite escapade, fie în timpul săptămânii, fie în weekend. „Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a declarat Alina Pușcaș pentru Libertatea.

În plus, prezentatoarea le recomandă tuturor cuplurilor să aibă parte de timpul lor și să facă și astfel de escapade. „O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă, le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a adăugat vedeta pentru sursa citată anterior.