Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul de muzică populară

Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară a ajuns de urgență la spital, după ce joi a căzut în casă.

Deși inițial s-a spus că artistul ar fi fost găsit inconștient în propria locuință, soția sa, Elena Sinulescu a spus ce s-a întâmplat, de fapt. Cum se simte Benone Sinulescu?

Mesajul soției lui Benone Sinulescu. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul de muzică populară
Mesajul soției lui Benone Sinulescu.

În cursul zilei de joi, Benone Sinulescu a fost transportat la spital, după ce a căzut în casă. Inițial, în presă s-a zvonit că artistul ar fi fost găsit inconștient în propria locuință, dar soția sa, Elena Sinulescu a spus ce s-a întâmplat, de fapt, cu interpretul de muzicî populară.

În urmă cu puțin timp, soția artistului a postat pe pagina oficială a cântărețului un mesaj în care dezvăluia cele întâmplate.

Potrivit acesteia, Benone Sinulescu primește un tratament pentru afecțiune cronică constantă, iar în dimineața zilei de joi, artistul a căzut în casă, și nu a fost găsit inconștient, așa cum s-a precizat inițial. „Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,
Avand in prim-plan preocuparea pentru starea de sanatate a sotului meu, pe de o parte, dar si dorinta acestuia de a expune publicului doar actul artistic si mai putin problemele de sanatate specifice varstei, am evitat mediatizarea situatiei medicale a sotului meu.

Totusi, situatia impune cateva precizari: In urma cu cateva saptamani, sotul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timisoara de catre un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf si urmeaza un tratament pentru afectiunea cronica constatata. In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat„, spune sotia artistului.

Cum se simte Benone Sinulescu
De asemenea, Elena Sinulescu a precizat că, ulterior, au decis de comun acord să cheme o ambulanță de la o clinică privată, medicii luând decizia de a-l interna. Sâmbătă, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit, iar acum artistului i se fac noi reevaluări. . „Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar si a continuat tratamentul, beneficiind de conditii medicale de calitate.In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital”.