Mesajul Emoționant Scris Cu Foarte Mulți Ani În Urmă De Un Tată

O tânără a postat, marți, pe un grup de Facebook denumit ”nu mai port„, dar și pe profilul său, o fotografie cu un tablou cumpărat de pe Valea Cascadelor, de la Târgul de vechituri.

Pe spatele tabloului este scris un mesaj emoționant din partea unui tată pentru fetița lui, adică cea de pe tablou.

Mesajul a fost scris pe tablou, în luna februarie, anul 1996, în București

Mesajul transmis fetiței de către tatăl său te emoționează până la lacrimi: „Tati îți dorește ca toată viața să-ți fie un zâmbet. Ești viața mea și hrana sufletului meu”.

Fata care a postat anunțul pe Facebook a fost surprinsă și totodată fascinată de mesajul de pe spatele tabloului, adresat fetiței, astfel aceasta a luat decizia de a o căuta pe fata din tablou.

„#Caut o tanara doamna, 30-35 ani, tata iubitor si adorabil
Duminica am fost in targul de vechituri si am gasit acest tablou cu un adorabil mesaj pe fotografie.
Cred ca aici e singurul loc in care ar fi posibila gasirea ei si returnarea acestei mici comori. Please share”, a scris tânăra în postarea destinată tabloului.

Tabloul cu fetița a fost cumpărat chiar de către tânăra care a făcut postarea pe grupul de pe Facebook, aceasta îți dorește să găsească adevărata posesoare a tabloului și să i-l înapoieze. Fata își roagă prietenii de pe Facebook să distribuie postarea, astfel ar putea să o va găsească mai repede pe cea care în acest moment nu mai este fetița din tablou, ci chiar o doamnă în vârstă de 30-35 de ani.

Cea care a făcut postarea vrea neapărat să o găsească pe drăgălașa din tablou și să-i returneze „mica comoară”, după spusele acesteia. Deja prietenii tinerei i-au sărit în ajutor, distribuind postarea, în plus tabloul are deja câteva aprecieri și comentarii pozitive.