Mesajul dr. Paul Ichim de pe Facebook: „Scapă cine poate. Dumnezeu cu mila”

Paul Ichim este medic la Spitalul Judeţean „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi și zilnic postează pe Facebook câte un mesaj privind evenimentele care au loc în această perioadă. Protestele din ţară, privind măsurile de restricţie, se pare că l-au intrigat pe doctor.

Știm cu toții că sute de persoane, mai ales tineri, s-au strâns în centele orașelor și au mărșăluit. Mai mult, au vandalizat locurile publice și au aruncat cu pietre în polițiști.

Paul Ichim își spune aproape zilnic opinia pe Facebook și sute de persoane îi dau share la mesaje. Conform opiniei sale de cadru medical, urmează o periada foarte dificilă pentru toată țara.

„La ce scandal este pe stradă cu această demonstraţie „neprogramată” cred că ne îndreptăm spre scenariul pe care-l aminteam acum câteva ore, scapă cine poate, Dumnezeu cu mila. În atare situaţie solicit să nu mai existe aşteptări de la „criminalii” din sistemul sanitar, ce vor fi cât de curând depăşiţi de situaţie. Când în terapia intensivă Covid se moare pe capete zilnic, iar personalul de acolo este la presiune, cam acelaşi, de aproape un an, vă daţi seama ce o să se întâmple.

Pe cuvânt că-mi vine să vă transmit să faceţi ce vreţi, am făcut boală, sunt vaccinat aşa că….. asta e! Crede cumva cineva că nouă ne convine că de aproape un an suntem în presiunea asta continuă? O lume întreagă se supune unor reguli, doar în România s-a dezmorţit democraţia, de luptă împotriva ocultei ce vrea să ne înrobească.”

Autoritățile îi susțin pe protestatari
Cel puțin așa afirmă medicul Paul Ichim pe pagina sa de Facebook.

„Am înţeles că până şi inspiratul nostru primar şi-ar fi expus îndoielile în mod public privind utilitatea unor reguli restrictive. Îi sugerez să termine cât mai repede cartografierea cu drone a cimitirelor şi să găsească de urgenţă şi loc de extindere.

NB. Era să uit. Claxonatul aiurea pe stradă la ore târzii, când unii fraieri, de-a dreptul „dobitoci, cauta să se odihnească ca să meargă la spital a doua zi să trateze amărâţi şi chiar descreieraţi ca aceştia, nu-i motiv de amendare?”