Mesaj „ortodox” care s-a viralizat: „Dacă într-o familie soţii practică

O postare de pe pagina de Facebook „Trăind ortodox” referitoare la cuplurile care practică sexul oral a devenit zilele acestea virală.

După postare, comentariile au început să curgă la mesajul controversat transmis de administratorii paginii.

„De citit şi textul (să ştim cum „stăm” în secolul XXI), dar mai ales comentariile. Zecile, poate chiar sutele de comentarii”, a scris pe pagina sa de Facebook, filologul clujean Dumitru Cornel Vîlcu şi a făcut trimitere la următorul text:

„Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane? Cum ar putea o astfel de gură să primească Sfintele Taine, adică pe Însusi Hristos? Oricât de bine ar spăla pasta de dinţi sau oricât de eficientă ar fi guma de mestecat, totuşi rana păcatului nu se şterge fară multa pocăinţă!

Poate că nu ar fi cazul să pomenesc despre Sfânta Împărtăşanie, că de obicei o fată care practică sexul oral nu se gândeste la Sfintele Taine, dar totuşi se gândeşte să sărute icoanele când intră într-o biserică. O face cu dezinvoltură, fără să se gândeasca că aceeaşi gura cu care îi atinge pe sfinţi s-a spurcat şi se va mai spurca prin păcat.

Sexul oral este o formă de curvie. Gura nu este lăsată de Dumnezeu pentru perversiuni. Acest lucru ar trebui să fie clar pentru toţi creştinii. Chiar dacă mass-media ne atrage atenţia asupra faptului că în majoritatea cuplurilor căsătorite această specialitate este la loc de cinste în ghiveciul de erotism, niciun creştin cu frică de Dumnezeu nu ar trebui să se lase pradă acestei plăceri drăceşti.

Dacă într-o familie soţii practică sex oral sau orice altă perversiune familia respectivă nu se mai poate numi creştină. Oricât de multă ar fi cantitatea de rugăciune prin care soţii încearcă să recompenseze desfătările lor animalice!”