Medicul Vasile Astărăstoae spune adevărul despre pandemie:

Vasile Astărăstoae a dezvăluit că mediatizarea pandemiei de coronavirus a avut rolul de a ascunde alte acţiuni care au fost în spatele lui. Medicul consideră că la un an de la declanşarea pandemiei lumea s-a „atomizat”.

Medicul Vasile Astărăstoae a dezvăluit ce se ascunde în spatele mediatizării pandemiei de coronavirus.

Vasile Astărăstoae: Acest COVID a fost atât de mediatizat pentru a nu se vedea alte acțiuni care au fost în spatele lui

„Eu cred că acest COVID a fost atât de mediatizat pentru a nu se vedea alte acțiuni care au fost în spatele lui. Mă refer la delimitarea libertăților (…) Nu aș spune că s-a ajuns la o dictatură, dar am avut regimuri autoritare care se bazau pe ce spuneau experți medicali. Experți medicali care nu sunt infailibili și care au greșit. Uitați-vă, de exemplu, la termenul acesta „asimptomatic” care nu este un termen științific. Toată medicină vorbește despre purtători sănătoși, nu despre asimptomatici. Acum vine e-mail-ul lui Fauci care spune că am greșit. De aceea trebuie să existe o voce critică, nu să nege.

Nu mai există niciun fel de dialog. Fiecare este fanatic pe ideea lui. Din această cauza se instaurează regimurile autoritare. Pentru că vedeți, când vorbești despre drepturile omului, despre dreptul la educație, despre libertate, acolo ți se spune asta este o teorie, noi acum trebuie să luptăm cu un virus. Și cum luptați? Cu ce luptați? Noi ne luptăm cu virusul. Internăm obligatoriu în spital asimptomatici cu Remdesivir și Kaletra, care sunt toxice și nu au autorizare pentru COVID. Îi tratăm, dar dacă vine un medic și are un alt tratament, care nu este atât de agresiv și are rezultate, imediat îl punem la stâlpul infamiei”, a declarat medicul, potrivit AlephNews.

Citeşte şi Ce crede Tudor Gheorghe despre vaccin. I-a murit soţia în pandemie: „Am crezut că este bine”

Medicul Astărăstoae, despre modul în care au fost înmormântaţi cei care au murit de COVID: „A fost o chestiune inumană”
„Gândiți-vă cum au fost înmormântați cei care au decedat. De COVID sau declarații de COVID. A fost o chestiune total inumană. În acei saci dizgrațioși, aruncați în groapă. La un virus cu transmitere respiratorie. De ce aceste măsuri aberante? Să nu poată să își ia familiile rămas bun de la ei. Amendată familia pentru că s-a dus la înmormântare. Amendați preoții că au ținut slujbe. Sunt chestiuni care depășesc orice imaginație bolnavă. Dar văd că nu învățăm din istorie. Să ne amintiri de isteria de la gripă aviară, isteriile de la gripă așa-zis porcină, AN1H1. Tot nu am învățat absolut nimic.