Medicul Flavia Groşan dă alarma:

Dr Flavia Groşan susține că a început să se confrunte la cabinet cu cazuri de pneumologie adevărată. Medicul este de părere şi că ”vom plânge” după virusul COVID-19.

”O să plângem noi după un COVID-19. Prieteni, încep să apăra cazuri de pneumologie adevărată. O sa plângem noi după un Covid.

Am pe țeavă niște cazuri de mă iau cu mâinile de cap. Doamne, ajută-mi!” a scris medicul pe Facebook.

Medicul Flavia Groșan a ajuns în atenţia publică în urma unor afirmaţii referitoare la tratamentul pe care-l administrează

pacienţilor săi infectaţi cu coronavirus. Doctoriţa a afirmat că tratamentul recomandat de ea face minuni.

„Eu consider că schema mea este minunată. Eu puteam să fac o vedetă din Azitromicină, dacă voiam. Nu, eu sunt cu Claritromicina.

De ani de zile, am simţit tropismul ei, am simţit rolul ei antiinflamator, dar singură nu poate face faţă. Schema mea trebuie explicată fiecăruia în parte. Schema mea eu zic că a fost incredibilă! Am avut grijă de ea să nu fie distrusă,

batjocorită. Sunt medicamente comune, vechi. Tratamentul etiologic, Claritromicina. Mă duc mai departe, cu grijă, la simptome, febră.

Întăresc Claritromicina cu alte medicamente cu rol antiinflamator. Ventolinul este regina – bronhodilatatorul -, iar antiinflamatorul

Flixotide a fost regele meu. Sunt două dispozitive unde a trebuit să stau la fiecare să explic cum se ia. (…) La zece zile, pacientul meu e bine”, spunea dr. Flavia Groșan, la Antena 3.