Medic român: ”Luați, preventiv, câte o capsulă din acest medicament. Era considerat cel mai eficient antiviral, antifungic și antibacterian”

Prevenție și tratament Covid. Medicul Adina Alberts ne sfătuiește cum să ne ferim de noul coronavirus cu ajutorul unui medicament ieftin, dar extrem de eficient. Redăm, mai jos, mesajul integral al dr. Alberts:

Revin din nou asupra acestei substanțe “magice”, ALBASTRUL DE METILEN.

Am amintit de mai multe ori că este un antiviral extrem de eficace și v-am indicat să luați în această perioadă, preventiv, câte o capsulă dintr-unul dintre medicamentele indicate împotriva infecțiilor urinare, pentru că aceste medicamente au doza optimă de AM. Și sunt ușor de procurat. Acelea care conțin albastru de metilen, evident! 1 capsulă la 3 zile!

***

Dar haideți să vă spun ce alte beneficii mai are această substanță:

👉Până la apariția substanțelor de sinteză cu care suntem atât de familiarizați astăzi, AM era considerat cel mai eficace antibacterian, antifungic, antiviral.

👉Era un antimalaric cunoscut pâna în urmă cu câteva decenii, actualmente este încă mult mai eficient decât hidroxiclorochina care e medicamentul de elecție împotriva malariei acum!

👉Crește nivelul de energie tisulară păstrând tinerețea celulară, împiedicând astfel fenomenul îmbătrânirii.

👉Este un neuroprotector, acționează prin scăderea sintezei de amiloid împiedicând apariția demenței Alzheimer. De altfel, există în practica medicală neurologică un medicament care e derivat al AM, pe nume LMTX®, care este deja introdus în studiile clinice din unitățile spitalicești din lume, și administrat bolnavilor de Alzheimer.

👉Are efect antipsihotic, antidepresiv și îmbunătățește starea de spirit.

👉Crește capacitatea de atenție, învățare și memorare.

👉Stimulează metabolismul glucozei în condiții anaerobe crescând energia celulară.

👉Crește capacitatea hemoglobinei de transport a oxigenului către țesuturi.

***

Este un medicament foarte sigur. Doza optimă este de 0,5-2 mg/kg corp.

❗️Atenție, ingerați doar preparate de uz intern.