Maria Dragomiroiu e în doliu. Cântăreața este devastată de durere:

Maria Dragomiroiu trece prin momente extrem de grele. Cunoscuta cântăreața e în doliu, iar vedeta a făcut primele declarații despre tragedia din familia sa.

Pentru cunoscuta interpretă Maria Dragomiroiu sunt momente extrem de grele, asta deoarece în urmă cu puțin timp socrul ei, tatăl lui Bebe Mihu, a încetat din viață. Artista trece prin clipe foarte dificile, iar acum alături de întreaga familie trebuie să se pregătească de înmormântare.

Cântăreața e devastată de durere

Pe pagina sa de Facebook, Maria Dragomiroiu a anunțat cu durere că socrul ei și-a prevestit moartea și acesta și-a luat rămas bun de la ea cu câteva zile înainte de a-și da ultima suflare.

„A plecat dintre noi Răducu nostru, Dumnezeu să-l odihnească în pace. De la mine și-a luat rămas acum câteva zile, când am fost cu Bebe și Mircea să-l vedem. M-au emoționat mult cuvintele lui de rămas bun, dar nu am crezut că vorbește serios”, a spus Maria Dragomiroiu pe Facebook.

Cântăreața a mai spus că îi va fi foarte dor de socrul ei, bărbatul care a iubit-o atât de mult care era tot timpul cu zâmbetul pe buze.

”Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu ( așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”, a mai scris Maria Drogomiroiu.