Maria Dragomiroiu a fost umilită după 40 de ani de muncă: “Cum să trăiesc cu banii ăștia?”

Cantareata de muzica populara, celebra in Romania pentru vocea si parul sau uluitor de lung, duce un trai greu. Aceasta are o pensie mica.

Maria Dragomiroiu are o pensie rusinoasa de la stat. Cantareata de muzica populara, iubita de o tara intreaga, are venituri mizerabile dupa mai bine de 40 de ani de munca.

Artista a fost prezenta in cadrul emisiunii Rai da’ Buni de la Antena Stars unde a vorbit despre veniturile ei.

Maria Dragomiroiu s-a pensionat si primeste, lunar, suma de 1.200 de lei. Banii sunt insuficienti pentru un trai linistit, la batranete.

Asa ca artista in varsta de 63 de ani, care s-a pensionat in urma cu aproape 2 luni, e nevoita sa mearga in continuare la concerte pentru a face bani necesari unui trai decent.

Maria Dragomiroiu, pensie rusinoasa de la stat

„Am avut cantari, toata lumea are treaba. Este minunat, dar obositor. Fara asta nu m-as simti bine. Am cantat 3 zile si am racit, acum stau acasa. Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi,

după 40 de ani de muncă, am 1200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1200 de lei?

Nu pot renunta la cantat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie sa traiesc, totul trece prin stomac.

Noi, artistii din Romania, nu suntem platiti ca cei de afara. Nu poti sa pui bani deoparte. Cei care sunt la alt nivel de popularitate, isi permit”, a declarat Maria Dragomiroiu la Răi Da Buni.

Evident, artista nu se va lasa de cantat pana cand nu o lasa vocea. Aceasta sustine ca ii este imposibil sa se intretina din pensia pe care o primeste. Asa ca va canta in continuare, pentru un ban in plus.