Maria Constantin, despre cum a curtat-o Dan Bittman: „Să zic, să nu zic?”

Maria Constantin (33 de ani) a dezvăluit numele unor bărbați celebri din showbiz-ul autohton care au încercat să-i facă

avansuri, în urmă cu câțiva ani.

Învitată la Kanal D, în emisiunea moderată de Teo Trandafir, “Teo Show”, cântăreața de muzică populară a fost supusă unei provocări, aceea de a spune numele unor bărbați faimoși care au curtat-o și pe care i-a refuzat.

La început a fost ușor ezitantă, nefiind sigură dacă este bine sau nu să le dezvăluie identitatea într-o emisiune televizată, dar apoi, Maria Constantin și-a luat inima în dinți și a rostit două nume sonore din lumea mondenă – Dan Bittman și Cătălin Cazacu.

Dacă ar fi să mă iau după mesaje… Au fost și persoane publice. Câte nume să fie? Să zic, să nu zic? Zic, că oricum știe. Bine, eu le consider avansuri pentru că știu că sunt o… Unul dintre ei a fost a fost Dan Bittman. Dar și Cătălin Cazacu. Au fost avansuri frumoase, la modul că îmi ziceau că sunt foarte frumoasă, adică nu au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost mai mult complimente. Nu aș putea să spun că a fost ceva deplasat – a dezvăluit Maria Constantin în emisiunea „Teo Show”.

Despre un posibil cuplu Maria Constantin – Cătălin Cazacu s-a mai scris în presa mondenă în urmă cu patru ani, dar artista a negat zvonurile la vremea respectivă. Maria Constantin are momentan o relație amoroasă cu Robert Stoica. Cei doi sunt destul de discreți cu privire la viața lor intima și nu se afișează des în public.

Cântăreața a fost căsătorită de două ori. În 2007, solista s-a măritat cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă, cu care are un fiu, Codrin (10 ani). A urmat a doua căsnicie, cu Marcel Toader, care a ținut până în 2018.