Maria Chițu este preferata publicului la Survivor România. L-a detronat în premieră pe Albert Oprea. „Mă pregăteam să-mi iau rămas bun!”

Maria Chițu întrerupe seria săptămânilor la rând în care Albert Oprea a fost cel mai votat concurent din echipa Războinicilor la Survivor România.

Maria Chițu este preferata publicului la Survivor România

După opt săptămâni în care a fost favoritul publicului, Albert Oprea ocupă a doua poziție în topul preferințelor celor de acasă. În premieră la Survivor România, o concurentă nou intrată în competiție se clasează pe primul loc în voturile telespectatorilor.

Maria Chițu este recunoscătoare pentru voturile de încredere primite și spune că va face tot ce ține de ea pentru a nu dezamăgi oamenii care o susțin. „Îmi bate inima foarte tare, mă pregăteam să-mi iau rămas bun în seara asta.

M-am pregătit psihic să plec acasă, nu mă așteptam să fiu favorita publicului.

Mă simt foarte fericită că nu plec acasă și sunt protejată și că publicul m-a votat.

Le mulțumesc pentru asta, înseamnă că am făcut ceva bine de când am venit aici. Mă gândesc la Albert că nu-mi doresc să iasă. Este un sprijin pe care îl am aici și eu am fost pentru el sprijin. Sper să mă ridic la așteptările publicului și să iau deciziile bune în continuare, să aduc puncte în continuare și să-i fac mândri de mine”, a declarat Maria Chițu.