Margherita, momente de panică! Fiica Clejanilor a leșinat

Margherita de la Clejani este, fără doar și poate, unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz.

Fiica Clejanilor a fost implicată în multe scandaluri care au ținut-o pe prima pagină a tabloidelor și îi place mereu să iasă în evidență. De data aceasta, însă, a atras atenția după ce a leșinat.

Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă
Margherita de la Clejani este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. A demonstrat de-a lungul timpului că îi place să aibă toată atenția asupra ei, dar și că îi place foarte mult să riște și nu se dă înapoi de la nimic, deși este o tânără răsfățată de către părinții ei.

Fiica Clejanilor participă acum la show-ul Splash! Vedete la apă, acolo unde își va învinge toate fricile și unde va demonstra că nimic nu o poate speria atunci când este în apă. Astfel, ea a decis să arate că poate sări chiar de la 5 metri, deși nu știe să înoate și nu are deloc experiență.

Artista s-a speriat extrem de tare cu doar câteva secunde înainte de a sări și a simțit că i se face rău. A avut parte de câteva momente de panică și, în scurt timp, a leșinat sub privirea speriată și neputincioasă a colegilor. Antrenorul a chemat imediat cadrele medicale, care i-au administrat calciu și magneziu și au pus-o rapid pe picioare.

Margherita a uitat ce s-a întâmplat
Din fericire, și-a revenit și nu au existat și alte complicații. Marga a avut parte de șocul vieții sale și s-a panicat extrem de tare de frica apei, ba chiar a avut un moment în care a uitat ce se întâmplase și credea că a reușit să ducă saltul la bun sfârșit.

“Am sărit? Cum n-am sărit? Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la 5 metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, a spus Marga, după ce s-a trezit.

Nea Marin nu a crezut-o deloc și a spus că a fost doar teatru, că de fapt nu ar fi avut nicio problemă, dar a vrut să impresioneze și să atragă atenția.

Jurizarea a fost una extrem de dură și tânăra a primit calificative foarte mici pentru eșecul ei. Marga a fost dezamăgită de rezultat și a decis să sară din nou, dar de data aceasta de pe trambulina de 1 metru, unde nu a mai întâmpinat probleme și chiar s-a descurcat.