Marele secret al lui Costin Mărculescu. Actorul a plecat în mormânt cu durere în suflet

Costin Mărculescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Celebrul bărbat a murit subit în urmă cu

mai bine de un an, dar a lăsat în urmă o mulțime de secrete și regrete cu care a plecat în mormânt.

Ce și-ar fi dorit să facă înainte de a pleca din această lume, dar nu a reușit.

Regretul cu care a plecat în mormânt Mărculescu
Costin Mărculescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Actorul a avut parte de un sfârșit tragic și a fost găsit decedat în propria lui casă. El nu mai fusese văzut de mult timp și vecinii s-au panicat, motiv pentru care au solicitat ajutoare.

Costin Mărculescu avea doar 50 de ani când a plecat din această lume și s-a retras cu o mulțime de regrete. Puțini oameni au știut până în urmă cu câțiva ani că acesta are un copil. Cosmin Mărculescu îl prezenta cu mândrie pe fiul său unei țări întregi în urmă cu șase ani, lucru ce a șocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se gândea că ar avea moștenitori.

Bibi, așa cum era alintat atunci fiul lui Costin, a reieșit dintr-o relație cu o femeie pe nume Simina. Acesta a locuit cu mama sa ani buni în Australia și, ulterior, a revenit în țară. Costin își dorea atunci să devină un familist convins și avea planuri mari cu copilul lui, dar se pare că nu a mai apucat să-l vadă înainte de moarte. A plecat cu acest regret în mormânt, pentru că ținea foarte mult la tânăr.

Fiul lui Costin Mărculescu nu a știut că acesta a murit
Costin Mărculescu a murit în luna iunie a anului trecut. Moartea lui a venit ca un fulger pentru toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta la o așa tragedie. Vecinii săi au dat alerta, pentru că actorul nu mai fusese văzut de mai mult de trei zile şi nici nu răspundea la uşă.

Costin Mărculescu a avut urmași. Acesta și-a văzut fiul în 2015, când a decis fosta lui iubită să se întoarcă în țară și să-l anunțe pe Costin Mărculescu că este tată. Din nefericire, copilul său nu a participat la tragicul eveniment și pe atunci nici măcar nu aflase că tatăl său a murit, motiv pentru care nu l-a putut conduce pe ultimul drum, lucru ce l-ar fi bucurat enorm pe actor, având în vedere că l-a iubit foarte mult.