Marea dramă din viaţa lui Joseph Hadad, de la Master Chef. Soţia i-a murit în urmă cu 12 ani

Din juriul emisiunii face parte și Joseph Hadad, unul dintre cei mai apreciați bucătari dn țara noastră, care se poate lăuda cu două localuri de top deschise în Capitală.
Puțină lume știe, însă, că renumitul bucătar a trăit în trecut o mare dramă.
Chef Hadad și-a pierdut soția în urmă cu 12 ani
Mai concret, soția celebrului Chef Hadad s-a stins din viață în urmă cu 12 ani, fiind răpusă de o boală nemiloasă.
Chiar dacă va purta mereu această durere în suflet, noul jurat Masterchef a găsit puterea de a merge mai departe pentru cei trei copii ai săi.
Într-un interviu acordat recent, Chef-ul a vorbit deschis despre cea mai dificilă cumpănă la care l-a supus viața.
„Soţia mea a murit de cancer la sân.
Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu.
Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor.
Aveam 48 de ani când am rămas văduv.
Soţia mea avea 42“, a declarat Joseph Hadad pentru Click, precizând că se consideră vinovat de pierderea celei care i-a fost parteneră de viață, întrucât s-a axat numai pe muncă și nu a putut merge cu ea la doctor.
„Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit.
Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol”, a mai spus Chef Hadad.