Marcel Pavel si Violeta au 3 copii impreuna, dar unora parca nu le vine sa creada ce s-a intamplat acum.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Pe cât este de expus în lumina reflectoarelor prin prispa carierei muzicale de excepție, pe atât de discret este în ceea ce privește viața sentimentală și implicit familia sa.

Toată România îl știe pe Marcel Pavel, dar puțini o cunosc pe cea care i-a furat inima artistului. Se numește Violeta, este de profesie balerină, vine din Rusia și a renunțat la tot pentru iubire.

Soția lui Marcel Pavel, o balerină din Rusia
Soția lui Marcel Pavel se numește Violeta și este de profesie balerină. Povestea de dragoste pe care o trăiește alături de artist este una demnă de un film romantic. Născută sub numele de Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel este originară din Rusia.

Ea a venit în România în 1992, pentru a sustine o serie de spectacole, și astfel l-a cunoscut pe Marcel Pavel. După patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie. A renunțat pentru iubire, la casa părinților și la țara în care s-a născut.

Soția lui Marcel Pavel a vorbit despre gelozie
La un moment dat, într-o emisiune televizată, Marcel Pavel a recunoscut că el este cel mai gelos în relația lor.

Mirela a completat: „E adevărat că nu l-ai lăsat nici măcar pe băiatul nostru de la sunet să o cableze? A venit marcat băiatul, în culise. Este o premieră la noi, la câţi invitaţi avem zilnic, niciun bărbat nu i-a mai spus până acum să îi cableze nevasta!”.