Marcel Ciolacu vrea să-l demită neapărat pe Cîțu: Să dărâmăm acest dezastru național

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit la România TV, despre demiterea premierului Florin Cîțu. Acesta a declarat că dorește să ”dărâme acest dezastru național”.

Marcel Ciolacu vrea să-l demită neapărat pe Cîțu: Să dărâmăm acest dezastru național

Marți seara, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat la România TV că tot draftul moțiunii de cenzură va fi terminat până pe 14 iunie. El spune că prin această moțiune să ”dărâme dezastrul acesta național”.

”Trebuie să se hotărască parlamentarii, și cei din AUR, și cei din PSD, și minoritățile. Vor 4 luni de troc pe banii românilor și să continuăm așa sau vor vota moțiunea de cenzură? Până pe 14, terminăm tot draftul, iar apoi, fără aroganță, cu argumente, vom avea discuții cu toți parlamentarii din Parlamentul României ca să dărâmăm acest dezastru național pe care îl conduce Cîțu cu gașca lui.”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Textul a fost trimis și celor din AUR
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că textul moțiunii de cenzură pe care social-democrații urmează să o depună în Parlament pe 14 iunie.

Totodată, el a subliniat faptul că textul va fi trimis și celor din AUR, pentru a face și aceștia „adăugiri”, în contextul în care aceștia au anunțat deja că vor vota o eventuală moțiune de cenzură.

„Pe 14 iunie o să depunem moţiunea de cenzură. O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul şi la parlamentarii neafiliaţi, este şi grupul AUR în Parlament şi o să trimitem textul, poate au şi dânşii adăugiri la text, pentru că au anunţat deja că vor vota o eventuală moţiune de cenzură depusă în Parlament”, a spus Ciolacu, la TVR 1.

Liderul PSD susține că partidul pe care îl conduce va face tot posibilul să ”dărâme” actualul Guvern cu acestă moțiune de cenzură. El a adăugat că au mai fost discuții în legătură cu întârzierea acestei moțiuni.