Mara Bănică s-a căsătorit! Ce rochie a purtat în ziua nunții

Jurnalista Mara Bănică s-a căsătorit! Ea a postat pe rețelele de socializare o imagine din timpul cununiei religioase, pentru care nu a ales o rochie albă de mireasă.

Mara Bănică s-a căsătorit! Ce rochie a purtat în ziua nunții

Zi importantă pentru jurnalista Mara Bănică! Împreună cu partenerul ei misterios, cu care este împreună de doi ani, a mers în fața altarului, duminică, pentru a-și uni destinele pentru totdeauna. Mara Bănică a optat pentru cununia religioasă, pentru o rochie lungă, strălucitoare de culoare crem. În mână, a avut și un buchet de flori, de mireasă, multicolor.

Comentariile nu au ezitat să apară din partea apropiaților jurnalistei, care i-au urat ”Casa de piatră!„ și alte urări de bine. „Casa de piatra ♥️ Cat ma bucur pentru tine. Sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta 🙏🏼”, „Casa de piatra și mult bine! Dumnezeu să va binecuvânteze căsnicia cu bucurii”, „Casă de piatră, mult noroc, fericire”, „Casa de piatră, sa fiți sănătoși și fericiti alaturi de cei dragi”, sunt doar câteva dintre urările primite din partea internauților.

Cum a fost cerută în căsătorie Marea Bănică: ”Nu mi-a venit să plâng”
Anul trecut, în iunie, Mara Bănică a fost cerută în căsătorie de partenerul ei. În cadrul unei emisiuni TV, jurnalista a dezvăluit că nu se aștepta să aibă parte de un asemenea gest din partea actualului soț. Cererea în căsătorie nu a fost una romantică, aparent spuselor vedetei, ci ”Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”, a declarat Mara Bănică.