Mama și-a abandonat copilul de numai un an într-o casă părăsită, dar peste 10 ani se întoarce acolo și descoperă ceva care o face să i se înmoaie picioarele: ,

Locuitorii orașului rusesc Yaroslavl nu vor uita niciodată un incident care a avut loc în urmă cu peste 10 ani de zile.

Totuș a început atunci când un vecin a auzit un copil, bebeluș încă, plângând într-o casă din apropiere. Nu s-a gândit prea mult la asta și și-a continuat treburile pe care le avea de rezolvat în acea zi. Dar în ziua următoare, copilul continua să plângă.

Niciun vecin nu văzuse pe cineva în casa de unde venea plânsul, și nu era niciodată luminile aprinse înăuntru, nici măcar seara.

Dar în acel punct vecinii au început să se îngrijoreze și au chemat poliția. Aceștia au venit și când au intrat în casă, înăuntru era complet gol. Cei care locuiseră acolo luaseră totul și dispăruseră. Singurul lucru pe care-l mai lăsaseră în urmă era propriul lor copil!

Copila de numai un an a fost găsită pe podeaua murdară și era clar că stătuse acolo timp de câteva zile. O investigație a arătat că numele fetiței era Liza Verbitskaya, iar părinții ei parcă intraseră în pământ, nimeni nu îi putea găsi.