Mama Laurei Stoica, declarații emoționante la 15 ani de la moartea artistei

Pe 9 martie se împlinesc cinsprezece ani de când Laura Stoica, însărcinată atunci și logodnicul ei, Cristian Mărgescu, au pierit într-un tragic accident de mașină.

Mama Laurei Stoica a găsit cu greu puterea să meargă mai departe și spune că a ajuns, în sfârșit, după atâta chin, să fie împăcată cu ceea ce s-a întâmplat.

De 15 ani, Elena Stoica se topește de dorul fiicei sale, care a murit la doar 38 ani, într-o perioadă a vieții ei când, în sfârșit, cunoscuse dragostea adevărată și era extrem de fericită. Ca să-și mai aline durerea, mama Laurei și-a tapetat pereții casei cu fotografiile fiicei sale.

Mama regretatei artiste, Elena, a mărturisit pentru playtech.ro că a început să se resemneze cu dispariția fiicei sale și cu destinul dat de la Dumnezeu:

„Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată! Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir (n.r – Cimitirul Bellu), cu flori și cu lumânări, nimic mai mult.