Mama gemenilor decedați din Ploiești, apariție neașteptată pe rețelele de socializare, la doar două zile după înmormântare / VIDEO

Au trecut două zile de când gemenii de doar doi ani au fost înmormântați în sicrie albe. Iată ăc a venit și prima apariție pe rețelele de socializare, după ce a fost aspru criticată de sute de persoane.

Femeia și-a făcut un nou cont de TikTok, acolo unde a avut o revenire ”în forță”, cu filmulețele cu care deja i-a obișnuit pe internauți. Iată cum s-a filmat mama gemenilor decedați din Ploiești!

Moartea gemenilor din Ploiești a îndoliat o țară întreagă! Înmormântarea a avut loc în urmă cu două zile, cei doi fiind înmormântați în sicrie albe, iar la ceremonie și-au luat rămas-bun atât mama, cât și tatăl lor.

Mama gemenilor decedați din Ploiești, apariție neașteptată pe rețelele de socializare
Micuții au căzut de la etajul 10 al apartamentului în care locuiau, în Ploiești, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața. Mama gemenilor a fost externată de la Psihiatrie special pentru evenimentul dureros, pentru a-i conduce pe ultimul drum pe doi dintre copiii ei.

La scurt timp, femeia i-a șocat pe fani pe rețelele de socializare, având o revenire ”în forță”. În urma evenimentului dezastruos, contul ei de TikTok, acolo unde era extrem de activă, a fost blocat, însă femeia nu a lăsat lucrurile așa.

Andreea, mama gemenilor decedați, și-a făcut un nou cont de TikTok, cu un nume asemănător și a început să posteze din nou videoclipuri, în ipostazele care deja au consacrat-o. În cel mai recent videoclip, postat acum câteva ore, femeia fredonează versurile unei manele.

@deashaiatst3

Diseara ne vedem la aces direct

♬ sunet original – deashaiatst3