Maia, fata lui Teo Trandafir, are iubit: ”Mi l-a prezentat!”

Maia, fata lui Teo Trandafir, are iubit. Acest lucru a ieşit la iveală după ce Teo a fost invitata lui Măruţă la podcastul lui şi a făcut dezvăluiri în acest sens.

De asemenea, veceta de televiziune a povestit un moment savuros, când Maia era şicanata de un coleg, iar atunci a fost nevoota să intervină ”în forţă”.

Teo Trandafir a fost invitată lui Cătălin Măruţă la podcastul lui, acolo unde a vorbit, între altele, şi despre Maia, fetiţa pe care a adoptat-o. A povestit un moment savuros, când Maia era şicanata de un coleg, iar atunci Teo a intervenit ”în forţă”.

Cum l-a speriat pe băieţelul care o chinuia pe Maia? Povesteşte Teo Trandafir, după ce a întrebat-o de Măruţă dacă nu au fost problem de acest fel.

”L-a şcoală, colegii i-au spus că este adoptată. Chiar i-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta. Dar era unul, un coleg, care o chinuia. A fost un moment când am vrut să mă duc la şcoală… Şi chiar am făcut-o. Cum spuneam, era unul care o tot zdrăngănea vu vătraiul prin gard şi-mi aduc aminte cum am deschis uşa aia, eram îmbrăcată în poliţist, cu arma de plastic, jucăm într-un serial atunci, şi l-am văzut pe ăsta mic… M-am dus la el şi i-am spus aşa: băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mama, acum uită-te la mine, ARE şi aia sunt eu! Şi ştiu drumul! Aia am făcut, Cătălin”, a povestit Teo.

Maia, fata lui Teo Trandafir, are iubit
Care avea să explice şi contextual. Juca într-un serial şi, când a avut puţin timp, a plecat de la filmări, aşa cum era îmbrăcată pentru rolul de poliţist, şi s-a dus la şcoală, unde la întâlnit pe băiatul care-I şicana fetiţa. Altfel, Teo a spus că a făcut o adopţie perfectă, iar cazul ei nu seamănă cu cel al Lumintei Anghel unde au fost nişte probleme la un moment dat.

Maia (17 ani) are şi un iubit, pe care Teo l-a cunoscut. ”Ţi-a prezentat un băiat?”, a întrebat Cătălin Măruţa. A venit, prompt, răspunsul dar şi povestea amuzantă. ”Mi-a prezentat, normal, că e frumoasă şi deşteaptă! Cum să nu mi-l prezinte, n-a venit omul cu flori, îi tremurau toate alea, îţi dai seama, să vină doamna Teo, cu atitudine… Îţi dai seama, să vii la un băiat cu doamna Teo?”, povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir şi-a deschis sufletul în faţa lui Măruţa: a vorbit liber şi despre începuturile sale în rolul de mămica.