Mai multe rusoaice s-au filmat în timp ce plâng după ce au rămas fără contul de Instagram, în urma sancțiunilor: „Este regimul Putin”

Jale mare în Rusia. Mai multe tinere s-au filmat în timp ce plâng în hohote pentru că au rămas fără contul de Instagram. Ele îl acuză pe Putin.

Un tânăr din Ucraina, pe nume Ivan, a postat mai multe clipuri video cu femeile care plâng după contul lor de Instagram. \

\Una dintre rusoaice s-a postat cu lacrimi în ochi și a zis că nu mai are ce mânca, după ce McDonald’s a luat decizia de a închide toate restaurantele din țară pe fondul războiului din Ucraina.

Tinerele sunt disperate și își plâng durerea. Ele sunt necăjite din cauza sancțiunilor impuse împotriva Rusiei, pe fondul războiului din Ucraina.

Rusoaicele au rămas fără Instagram

Femeile nu pot să creadă că din cauza conflictului militar nu vor mai acea acces la conținutul monetizat pe rețelele de

socializare. Ivan, un ucrainean, a postat videoclipurile cu ele într-un mod ironic și a ținut să precizeze că tot ceea ce

se întâmplă este o consecință a regimului lui Vladimir Putin.

„Și acesta este regimul Putin care blochează Instagram în Rusia, nu sancțiunile”, a scris Ivan, un bărbat din Ucraina.

O altă tânără a mărturisit că nu are ce să mai mănânce după ce McDonald’s a luat decizia de a închide toate restaurantele din Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

\
„Ce cadouri mi se vor oferi de ziua mea? Hârtie igienica?!”, a spus una dintre rusoaice.

Pe tinere nu le interesează că oamenii mor pe capete în Ucraina și nu țin cont de situația actuală.

Ele sunt dezamăgite că nu vor mai putea face bani din rețelele de socializare. Tânărul din Ucraina a vrut să demonstreze prin postarea respectivă că singurul vinovat de situația actuală este, de fapt, Vladimir Putin.