Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Interviu emoționant cu unul dintre bunii prieteni ai artistei: „Mi-a apărut în vis și mi-a transmis un mesaj” | EXCLUSIV

Astăzi se împlinesc 12 ani de la moarte fulgerătoare a Mădălinei Manole și tot astăzi, artista ar fi împlinit vârsta de 55 de ani. Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu Daniel Gheorghe, unul dintre bunii prieteni ai artistei.
Daniel Gheorghe ne-a vorbit despre unul dintre cele mai frumoase momente de la concertele artistei, momentul din 1998, atunci când avea doar 12 ani și a mers cu părinții săi la Festivalul de la Mamaia. Memoria artistei a fost păstrată în inima prietenului său întotdeauna, iar ori de câte ori are ocazia, merge la cimitirul de la Ploiești.
Daniel Gheorghe a fost un bun prieten al Mădălinei Manole și a petrecut numeroase momente frumoase alături de artistă, dar și de familia ei.La concerte, la emisiuni TV, dar și filmări, Daniel a fost un sprijin pentru Mădălina, iar „iertarea” a fost una dintre cele mai importante lecții pe care le-a învățat de la artistă.
Bunul prieten al Mădălinei Manole, fascinat de vocea artistei
Daniel Gheorghe ne-a povestit o amintire din 1988, atunci când a fost spectator la Festivalul de la Mamaia. Acesta avea doar 12 ani și a fost fascinat din prima clipă de vocea Mădălinei Manole.
Ulterior, a mers în culise alături de părinții lui, iar după spectacolul de la Mamaia a însoțit-o pe artistă la numeroase concerte, filmări și emisiuni TV.
Apar nume noi în cazul Mădălinei Manole. Fratele cântăreței face acuzații tulburătoare: „A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut”.
„ Voi începe cu anul 1988, când Mădălina a participat la Festivalul de la Mamaia, la Secțiunea Interpretare, cu piesa „Un om sentimental”.
Aveam vârsta de 12 ani, eram prezent cu părinții și îmi aduc aminte că am fost în fața scenei și stăteam cu capul în palme și mă uitam la ea. Eram fascinat.
Apoi am fost în culise, vă dați seama, la 12 ani! Mi-a plăcut foarte mult timbrul ei vocal, mi-a rămas impregnat în memorie. După această întâlnire a urmat o serie de spectacole în care mă invitase, au trecut anii și am plecat de la titulatura de fan, după care, fiind alături de ea, în diverse ocazii, filmări acasă la
ea, videoclipuri, spectacole, emisiuni și așa mai departe, am reușit să ajung la sufletul ei ca prieten și m-a acceptat în grupul ei de prieteni”, a mărturisit Daniel Gheorghe, bunul prieten al Mădălinei Manole.
Daniel Gheorghe, prieten cu numeroși artiști
Daniel Gheorghe a cunoscut nume mari ale scenei românești alături de Mădălina Manole, iar cu două bune prietene ale artistei, cântărețe și ele, a mers la mormântul de la Ploiești.
„Foarte multe, cu care sunt și prieten acum: Sanda Ladoși, Nico, Monica Anghel, Luminița Anghel, mare parte din generația Mădălinei Manole.
Păstrez legătura cu ei, la cimitir la Ploiești am fost însoțit de-a lungul timpului și de două prietene ale Mădălinei, mari nume ale scenei românești”, a povestit el, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.