Mădălin Ionescu are o mare durere pe suflet. Ce spune prezentatorul TV despre boala fiului său

Cunoscutul prezentator TV Mădălin Ionescu și soția sa Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Acesta este tatăl a trei copii, însă doar unul provine din actuala căsnicie, micuța Petra. Ceilalți doi copii, mai mari, sunt din primul mariaj al lui Mădălin, care s-a încheiat în urmă cu 10 ani.

Deși formează o familie frumoasă alături de Cristina Șișcanu și cei trei copii, Mădălin Ionescu are o mare durere pe suflet.

Prezentatorul TV se poate considera un bărbat împlinit având o carieră de succes, dar și o familie minunată. Însă vedeta TV în vârstă de 50 de ani este puternic afectat de situația fiului său Filip, care nu-i permite să fie un adolescent normal.

De curând, Mădălin a făcut dezvăluiri emoționante despre boala fiului său. Iar acest lucru îi provoacă o suferință enormă. Filip, în vârstă de 17 ani, suferă de o dizabilitate severă din cauza căreia se exprimă mai greu.

Ce spune Mădălin Ionescu despre boala fiului său
Prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina Șișcanu, împreună cu care are o fetiță, Petra. Trebuie cunoscut faptul că Mădălin se află la cea de-a doua căsătorie, acesta având și doi copii din mariajul cu Mihaela Coșerariu. Cristina și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în perioada în care cei doi lucrau la Antena Group. Deși s-a zvonit în presă că actuala soție i-ar fi destrămat căsnicia, prezentatorul TV a negat această informație.

În emisiunea „Dosare de presă”, fostul prezentator de la Kanal D a vorbit despre căsnicia cu Cristina dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul său, Filip. Vedeta tv locuiește împreună cu soția sa și cei trei copii, Ștefania, Filip și Petra. Filip, unicul băiat al jurnalistului, suferă de o dizabilitate severă, cauzată de varicelă.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ”, spunea în urmă cu ceva timp Cristina Șișcanu.

Fosta vedetă a emisiunii WOWBIZ a precizat că fiul său este un adevărat geniu. Și totuși, pentru a ajunge la rezultatele dorite acesta trebuie să muncească foarte mult. Deși Filip a făcut progrese mari în urma tratamentelor complexe, Mădălin susține că statul român nu îi ajută deloc pe tinerii care suferă de această problemă.

„Aceste persoane cu dizabilități sunt ostracizate. Filip e foarte vulnerabil într-o țară ca România. Nu mai vrea să facă sport din cauza acestei dezamăgiri. O țară care nu are milă față de persoanele vulnerabile e înapoiată. Sunt sechele din perioada comunistă. Se fac progrese, dar foarte încet. Filip are un creier de geniu, însă centrii vorbirii sunt calcifiați. A dezvoltat alți centri. Trebuie să muncesc foarte mult. Însă eu nu o privesc ca pe o cruce”, precizează cu tristețe Mădălin Ionescu.