„MA NUMESC CATALINA, AM 18 ANI SI SUFAR DE ACEEASI PROBLEMA INTIMA PE CARE A AVUT-O SI ANDREEA MANTEA”

„Din pat in pat” este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor

Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Draga Jacqueline, ma numesc Catalina, am 18 ani si sufar de aceeasi problema intima pe care a avut-o si Andreea Mantea. Am un iubit de ceva vreme, il iubesc foarte mult si chiar imi doresc sa-mi incep viata sexuala cu el. Exista insa o mare problema. Imi este foarte rusine sa ma dezbrac in fata lui, pentru ca imi e teama ca o sa rada de mine. Nu stiu cum sa va zic, de fapt imi e rusine, dar o sa o spun franc: sunt grasuta in zona intima. Nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa am problema aceasta toata viata. Ma puteti ajuta?!

Draga mea. In primul rand trebuie sa fii mult mai increzatoare in tine si sa nu te mai subevaluezi. Daca totusi nu poti trece peste acest lucru, poti sa urmezi exemplul Andreei Mantea si sa faci o lipoaspiratie in zona intima.

Andreea Mantea a apelat la serviciile unui medic estetician pentru a scapa de acest complex, dupa ce a incercat sa tina diete si sa faca exercitii. Iti recomand mai intai sa faci exercitii fizice care sa te ajute sa scapi de aceasta problema. Gasesti tot soiul de exemple pe internet.

Daca nu reusesti atunci poti sa faci o astfel de interventie in zona intima. Din pacate aceasta problema nu tine de domeniul meu de activitate, dar poti sa-ti spun ca remodelarea regiunii pubiene este diferita, in functie de aspectul regiunii si de varsta. Astfel, exista femei care au regiunea pubiana prea proeminenta, cu o reliefare inestetica prin lenjerie sau chiar printr-o imbrcaminte stramta, asa cum est si cazul tot.

Poti apela doar la chirurgia estetica, pentru indepartarea partiala, prin lipoaspiratie a excesului de grasime, char daca in aceasta zona grasimea este mai fibroasa.
Cel mai indicat este sa mergi la un medic specialist in chirurgie plastica si reparatorie care te va indruma precis catre cel mai bun drum. Mult succes.