„Mă bătea de mă rupea”. Anamaria Prodan, dezvăluiri neștiute.

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre copilăria sa și a făcut o serie de declarații despre perioada când se afla la o vârstă fragedă.

Anamaria Prodan se numără printre cele mai sincere persoane publice din showbiz-ul românesc, iar impresara nu se dă

înlături niciodată din a vorbi despre viața sa personală, așa cum s-a întâmplat și recent.

Astfel, invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri din perioada când se

afla la o vârstă fragedă, povestind cu lux de amănunte cum a fost copilăria sa, aceea petrecută la Dăbuleni, alături de bunicii săi.

Anamaria Prodan nu a uitat de unde a plecat, drept dovadă stau povestirile sale din vremea copilăriei pe care a petrecut-o la Dăbuleni, pe malul Dunării.

Impresara a povestit cu lux de amănunte câteva momente de când se afla la o vârstă fragedă, aceasta locuind mai mult alături de bunica sa, asta pentru că mama sa mergea prin toată lumea pentru a susține concerte, fiind cântăreață de muzică populară.

Impresara a recunoscut că bunica sa o mai bătea din când în când, dat fiind faptul că la fel ca orice copil, aceasta mai făcea și trăznăi prin sat.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai precizat că până la 7 ani nu a știut Bucureștiul și venea foarte rar în Capitală, cu transportul în comun, deși mama sa, Ionela Prodan, câștiga foarte mulți bani, însă acest lucru nu conta.

„Copilăria la Dăbuleni, pe malul Dunării, legată cu funia de burtă să nu mă înec. Pepeni cât voiai. Alergam de dimineața până noaptea prin sat. Veneam acasă, mă bătea mamaie de mă rupea, dacă nu știu ce drăcovenie făceam prin sat. Până la 7 ani nu am știut Bucureștiul. Veneam rar, cu rata. Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă. Îmi aducea rochițe din Mexic, de pe unde pleca. Nu mă lăsa mamaie, că erau hainele bune. Le purtam o dată la Paște, dacă îmi erau bune”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.