„Mă bătea de mă rupea”. Anamaria Prodan, dezvăluiri neștiute.

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre copilăria sa și a făcut o serie de declarații despre perioada când se afla la o vârstă fragedă.

Anamaria Prodan se numără printre cele mai sincere persoane publice din showbiz-ul românesc, iar impresara nu se dă înlături niciodată din a vorbi despre viața sa personală, așa cum s-a întâmplat și recent.

Astfel, invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri din perioada când se afla la o vârstă fragedă, povestind cu lux de amănunte cum a fost copilăria sa, aceea petrecută la Dăbuleni, alături de bunicii săi.

Anamaria Prodan nu a uitat de unde a plecat, drept dovadă stau povestirile sale din vremea copilăriei pe care a petrecut-o la Dăbuleni, pe malul Dunării.

Impresara a povestit cu lux de amănunte câteva momente de când se afla la o vârstă fragedă, aceasta

locuind mai mult alături de bunica sa, asta pentru că mama sa mergea prin toată lumea pentru a susține concerte, fiind cântăreață de muzică populară.

Impresara a recunoscut că bunica sa o mai bătea din când în când, dat fiind faptul că la fel ca orice copil, aceasta mai făcea și trăznăi prin sat.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai precizat că până la 7 ani nu a știut Bucureștiul și venea foarte rar în Capitală, cu transportul în comun, deși mama sa, Ionela Prodan, câștiga foarte mulți bani, însă acest lucru nu conta.

„Copilăria la Dăbuleni, pe malul Dunării, legată cu funia de burtă să nu mă înec. Pepeni cât voiai. Alergam de dimineața până noaptea prin sat.

Veneam acasă, mă bătea mamaie de mă rupea, dacă nu știu ce drăcovenie făceam prin sat. Până la 7 ani nu am știut Bucureștiul. Veneam rar, cu rata. Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă.

Îmi aducea rochițe din Mexic, de pe unde pleca. Nu mă lăsa mamaie, că erau hainele bune. Le purtam o dată la Paște, dacă îmi erau bune”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.

Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul de patru ani al mamei sale: „Eu sunt copia ei fidelă, unu la unu’Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul de patru ani al mamei sale

În ciuda suferinței pe care o simte, ea și-a găsit puterea să facă unele declarații. Impresara a mărturisit că o simte pe mama ei mereu lângă ea, deși Ionela Prodan s-a stins din viață.

Aceasta are de gând să-i îndeplinească toate dorințele artistei, printre care deschiderea unui restaurant. Consideră că dacă regretata cântăreață trăia și acum, probabil, lucrurile ar fi fost mai simple.

„Ea e mereu lângă mine, nu simt că nu mai este. E acolo și va fi toată viața cât trăiesc eu și când mă duc o să fiu lângă ea.

Asta e singura dramă, probabil că dacă trăia lucrurile erau mai simple. Întotdeuna lucrurile sunt mai simple când ai părinții lângă tine.

Până acum, Anamaria Prodan a reușit să-i îndeplinească mamei sale cea mai mare dorință, aceea de a-i lansa cartea. „Și cartea, televiziunea și parfumul. Eu vreau să îndeplinesc tot ce își dorea ea.

A mai rămas de făcut un restaurant luxos, domnesc, voia să aibă vinul ei’, a mai spus Anamaria Prodan la Showbiz Report.

‘Reghecampf e cel mai dator la mama, nu eu. Milioane… (n.r. ar fi avut de dat Ionelei Prodan). Asta e fost regretul vieții mele, durerea că exact în perioada în care Reghecampf trebuia să fie alături de mine, de familie, de noi toți, el în anul ăla a luat-o razna.

Lui i s-a părut că vai, dacă eu am plecat cu mama prin Cuba, Mexic, Turcia, prin toate țările ca să o

salvez..el a rămas singur și a căzut în nenoricirea asta a vieții încât mama mea cred că se învârte în mormânt și dă să iasă să-l salveze pentru că l-a iubit atât de mult, era atât de fericită că era

mândru. Asta era mândria pe care eu i-o impremtam așa’, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.