Lumea medicală este în doliu:

Ziua continuă cu încă o veste tristă, de data aceasta venită din lumea medicală. Din păcate, medicul Kalman Schwarz a încetat din viață în urmă cu câteva ore.

Cunoscut drept un neurolog reputat și fost șef al Secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, plecare dintre noi a acestuia a îndurerat zeci de suflete.

Kalman Schwarz a încetat din viață în această după amiază, lăsând în urma sa multă durere și suefrință. Din păcate, cadrul medical și-a luat rămas bun de la această lume lăsând o mulțime de suflete cărora le-a mai dat o șansă să trăiască, îngenuncheate de durere.

Acesta se înscria pe lista celor mai apreciați medici ai Spitalului Județean de Urgență Bistrița, iar veste cutermurătoare a luat cu asalt foarte multe persoane.

Anunțul despre trecerea în neființă a lui Kalman Schwarz a fost făcut în urmă cu puțin timp de către Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, care regretă uriașa pierdere.

”Cu mult regret ne luăm rămas bun de la cel care a fost Dr. Kalman Schwarz, medic primar în specialitatea neurologie, ani la rând medic șef al Secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Om și profesionist de un caracter aparte, Dr. Kalman Schwarz și-a dedicat viața pacienților și echipei pe care a coordonat-o cu dăruire. Dumnezeu să îi așeze sufletul în rândul drepților! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Gabriel Lazany pe Facebook.

Duminică au mai murit două personalități din țară
Cu adevărat ziua de duminică a fost una plină de durere pentru mai multe familii, căci tot ieri marele actor Ion Caramitru a plecat dintre noi la vârsta de 79 de ani.

În cursul aceleiași dimineți sportivul Ivan Patzaichin și-a luat rămas bun de la această lume, el murind în spitalul Elias din cauza cancerului pulmonar cu care s-a luptat o lungă perioadă de chin, dar care într-un final a fost mult mai puternic decât organismul acestuia.