Ludmila Bălan, apariție uluitoare în costum de baie, la 64 de ani. Cum arată mama lui Dan Bălan Citeşte întreaga ştire: Ludmila Bălan, apariție uluitoare în costum de baie, la 64 de ani. Cum arată mama lui Dan Bălan

Mama lui Dan Bălan, membrul trupei O-Zone, a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii incendiare în care apare în costum de baie. Ludmila Bălan are 64 de ani, dar arată impecabil.

Ea a fost în vacanță și s-a fotografiat în ipostaze sexy, într-un costum de baie galben, etalându-și corpul tonifiat care îi ascunde vârsta.

Gândeşte-te întotdeauna numai la bine şi binele te va urma, ca o umbră, pretutindeni… – a transmis Ludmila, în mediul online, în dreptul pozelor postate.

Postările Ludmilei au adunat rapid peste o mie de aprecieri din partea internauților. Vezi cum arată mama lui Dan Bălan în costum de baie, la 64 de ani, în galeria foto de mai jos.

Ludmila Bălan, apariție uluitoare în costum de baie, la 64 de ani. Cum arată mama lui Dan Bălan

Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online i-au transmis o mulțime de mesaje apreciative la vederea imaginilor.

Zici că e o păpușă Barbie. Arătați foarte bine d-na Ludmila, complimente.

Mereu frumoasă elegantă și atrăgătoare… Bravo!

Frumoasa ca întotdeauna, elegantă și plină de soare!

Anii trec pe alături, complimente și multă sănătate.

La 64 de ani, ce corp frumos, parcă are 19 ani! – sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Mama lui Dan Bălan este prezentatoare de televiziune din Republica Moldova. A devenit celebră în anii ’90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show” difuzate la postul național de televiziune din Moldova.

În 2013 „Tanti Ludmila” s-a lansat și în muzică, cu prima piesă înregistrată, intitulată „Pentru o sărutare”. Au urmat apoi și alte piese precum “În ochii negri” sau “Dor de noi”. Ludmila Bălan este căsătorită cu diplomatul Mihai Bălan și împreună au doi copii – pe celebrul Dan Bălan din O-Zone și pe prezentatoarea de televiziune Sanda Bălan. Ludmilei i s-a acordat, în anul 1999, titlul onorific de „Maestru în Artă”.