Lucruri nespuse până acum despre Benone Sinulescu. S-a aflat de la apropiații săi

Benone Sinulescu este, în continuare, sub supravegherea medicilor, fiind internat la spitalul județean din Arad.

Informații oficiale despre starea lui de sănătate nu se cunosc, pentru că familia artistului a cerut medicilor să nu comunice nimic celor din exteriorul familiei. Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a anunțat că acesta a fost găsit inconștient în locuința sa.

Când a început să se simtă rău Benone Sinulescu
Potrivit fostului său impresar, Benone Sinulescu avea puseuri de tensiune încă din luna aprilie. În continuare, Ionuț Pavel, nu înțelege de ce familia artistului l-a internat inițial într-o clinică de îngrijiri paleative, în loc să-l fi dus la urgențe.

Într-un anumit moment era cineva care posta pentru dânsul, era mai puțin împrietenit cu Facebook-ul, posta acele poze (n.r. referitoare la pozele cu agricultura). Eu am aflat vineri, nu joi. M-a sunat Traian Ilea să îmi spună că maestrul a căzut și a fost internat într-o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad. Mi s-a spus ca era în pat, sedat, cu pamperși pe el. Când cineva cade, trebuie dus la urgență. Din aprilie începea sa facă puseuri de tensiune, a declarat Ionuț Pavel.

Ionuț Pavel a explicat cum a decis că este cazul să anunțe presa despre maestrul Benone Sinulescu. El a spus că a aflat că familia artistului se pregătea de înmormântare, și că ulterior informațiilor apărute în presă, familia a decis transferul la unitatea de primiri urgențe din Arad.

În iunie, Benone Sinulescu ar fi trebuit să ajungă la operație
Un alt apropiat al artistului a declarat că pe 16 sau 17 iunie, era programat pentru operație la Timișoara pentru că avea o problemă de circulație în zona carotidei care necesita intervenție chirurgicală.

Ultima dată când ne-am auzit cred că a fost la începutul lunii mai, l-am căutat mai ales în ziua de naștere. Peste vreo două săptămâni mi-a răspuns soția, doamna Leni, și mi-a spus despre situația în care este. Nu am spus nimănui ceea ce mi-a spus doamna Leni, a spus ing. și profesor universitar, Anton Hadăr.

Reamintim că Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în locuința sa, joi, 8 iulie 2021.

Reacția soției lui Benone Sinulescu
Ca urmare a tot ceea ce a apărut în spațiul public despre starea de sănătate a maestrului Benone Sinulescu, soția artistului a făcut câteva precizări. Ea a spus că Nea Beni nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

Femeia a spus că nu a putut să îl ridice și au convenit împreună să cheme o ambulanță de la o clinică privată, iar sâmbătă, pentru că starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Arad.