Lovitură totală pentru Iohannis! L-a distrus: Mesajul care răstoarnă totul

Klaus Iohannis, pus din nou la zid! Subiectul este acelaşi pentru care şeful statului a primit critici dure în ultimele zile: lipsa de la un eveniment extrem de important pentru România, la care au participat numeroşi oficiali.

George Simion (AUR) a luat foc din cauza deciziei luate de şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis continuă să primească numeroase critici dure, în urma deciziei de a nu participa la şedinţa solemnă din Parlament, dedicată Zilei Naţionale a României.

George Simion a răbufit la adresa preşedintelui: Nu a avut măcar bunul simţ (…) E incredibil
George Simion, copreşedinte al AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), nu este la prima declaraţie acidă la adresa preşedintelui României. De data aceasta, el a subliniat că la evenimentul respectiv au luat parte ambasadori, foşti preşedinţi, dar şi Patriarhul Daniel.

În schimb, preşedintele Iohannis “nu a avut măcar bunul simţ de a veni”, atrage atenţia Simion. Acesta adaugă că el merge în judeţul Alba, la Alba Iulia, iar preşedintele României merge tot în judeţul Alba, însă la golf. “E incredibil!”, afirmă George Simion.

„Klaus Iohannis nu a avut măcar bunul simţ de a veni la şedinţa solemnă din Parlament închinată Zilei Naţionale. El doar la Samuel von Bruckenthal se duce…

Tot în judeţul Alba, numai că la golf. Acolo se duce domnia sa. E incredibil! A fost Patriarhul României, au fost foşti preşedinţi de ţară, a fost toată lumea, au fost ambasadori. Klaus Iohannis nu a participat la şedinţa solemnă din Parlament”, a declarat George Simion pentru România TV.