Lovitură grea pentru Adela Popescu. Riscă să se despartă de Radu Vâlcan

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Se numără printre cele mai iubite vedete din showbiz, care are și o viață privată fericită.Este împlinită alături de cei trei băieți ai săi și Radu Vâlcan, dar se pare că lucrurile nu sunt tocmai roz. Căsnicia lor ar fi în pericol.

Adela Popescu și Radu Vâlcan riscă să se despartă

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc de ani buni și formează un cuplu solid. Relația lor a fost expusă publicului, dar niciodată nu au fost între ei certuri, scandaluri sau despărțiri.

Nu s-au gândit vreodată la separare, dar se pare că unii nu le dau prea multe șanse.

Cel puțin, se pare că relația lor nu ar fi pentru totdeauna. Cunoscutul astrolog și numerolog Valeriu Pănoiu a declarat în emisiunea ”Vorbește lumea” că Adela Popescu este incompatibilă numerologic cu soțul ei.

Chiar dacă prezentatoare crede că mai important decât orice este felul în care te înțelegi cu partenerul, a luat în calcul spusele specialistului.

În urma unui calcul special, Adelei Popescu i-a dat numărul 6, număr incompatibil cu 7, rezultatul lui Radu.

„Incompatibilă sunt cu soțul. El e 7”, a spus Adela Popescu.

Radu a mai fost căsătorit

Radu nu este la prima căsnicie eșuată. Celebrul prezentator a mai trăit o poveste de dragoste înainte de Adela dar, din păcate, nu a durat prea mult.

Acesta a mai fost căsătorit la scurt timp după ce a împlinit vârsta de doar 20 de ani.

Prima soție a prezentatorului de la „Insula Iubirii” a fost Tereza, o femeie mai in vârstă decât el. Căsnicia lor a durat puțin, iar în 2007 au decis să meargă pe drumuri diferite.

Mai apoi, a cunoscut-o pe Adela, iar relația lor a evoluat rapid, având acum trei copii minunați.