Lovitura de teatru in inchisoare! Vestea primita de parintii studetei criminale de la Medicina despre fiica lor, Carmen Bejan

Carmen Bejan a fost condamnata in 2009 la 19 ani si 8 luni de inchisoare, dupa ce, in complicitate cu iubitul ei de

atunci, Raul Sergiu Florescu, a ucis un barbat si apoi a ascuns cadavrul in portbagajul unei masini!

Cazul a cutremurat Romania la acea vreme, iar acum familia tinerei a primit o veste neasteptata.

Sudenta de la Medicină din Timișoara, acuzată de crima oribilă în care un bărbat de 65 de ani a fost tranșat și ascuns în

portbagajul unei ma╚Öini, ar putea fi eliberat─â condi╚Ťionat, potrivit unei sentin╚Ťei Judec─âtoriei Gherla, decizie care la acest moment nu este definitiv─â.

├Än toamna lui 2021, Carmen ╚śatran a depus la Judec─âtoria Gherla prima solicitare de eliberare condi╚Ťionat─â, care a fost respins─â la acel moment.

Reprezentan╚Ťii legali ai lui Carmen ╚śatran au atacat sentin╚Ťa cu apel, ├«ns─â Tribunalul Cluj a decis men┼úinerea acuzatei dup─â gratii.

Judecătorii de la Tribunalul Cluj a decis totuși reducerea termenului de rejudecare a solicitării pentru anul acesta în martie 2022.

Pe data de 14 martie, Judec─âtoria Gherla a decis eliberarea condi┼úionat─â a lui Carmen ┼×atran, ├«ns─â decizia nu este final─â, potrivit Adevarul.ro.

ÔÇ×Dispune liberarea condi┼úionat─â a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN condamnat─â la pedeapsa de 19 ani ┼či 8 luni ├«nchisoareÔÇŁ, a fost sentin╚Ťa Judec─âtoriei Gherla.

Carmen ╚śetran a fost condamnata pentru o crim─â odioas─â ├«n 2009, ├«n care un b─ârbat de 65 de ani, de etnie roma, din Timisoara, pe nume Trifu Schrott, a fost ucis cu 50 de lovituri de cu╚Ťit, iar cadavrul lui a fost apoi tran╚Öat.

Crima a fost săvârșită împreună cu iubitul ei, Raul Sergiu Florea, iar conflictul ar fi pornit de la bani, după ce tânără a oferit servicii sexuale victimei, iar bărbatul a refuzat să plătească.

Victima, Raul Sergiu Florea, f─âcea parte din comitetul romilor care se ocupa de judecata ╚Ťig─âneasc─â.

Ini╚Ťial, Carmen ╚śetran trebuia s─â execute 5.387 de zile de ├«nchisoare pentru a fi pus─â ├«n discu╚Ťie solicitarea de eliberare condi╚Ťionat─â.

Potrivit raportului Comisiei de la Penitenciarul Gherla, propunerea de eliberare condi╚Ťionat─â a fost luat─â ├«n considerare Carmen ╚śetran ar fi fost o condamnat─â-model.

ÔÇťDe┼úinuta nu a fost sanc┼úionat─â disciplinar ┼či a ├«nregistrat mai multe recompense. A muncit ├«n timpul deten┼úiei (428 zile). A fost receptiv─â la unele activit─â┼úi cultural-educative. Persoana privat─â de libertate nu are antecedente penale ┼či este la prima analiz─âÔÇŁ, se arat─â ├«n raport.