Loredana Groza, totul despre operațiile estetice. Ce spune artista despre schimbările din ultimii ani

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din țară. Celebra cântăreață este admirată atât pentru talentul ei, cât și pentru trupul de invidiat cu care se laudă la peste 50 de ani.

Mulți spun că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a arăta așa, dar ea a vrut să clarifice situația și a explicat tot.

Loredana Groza nu are operații estetice
De-a lungul timpului, Loredana Groza a șocat cu aparițiile ei. Deși înainte era mai timidă, și-a schimbat complet stilul vestimentar, devenind mult mai sexy. Artista este admirată pentru felul în care arată, având în vedere că are 51 de ani și poate concura lejer cu femei mult mi tinere, dar și criticată, pe motiv că nu ar fi naturală.

Cei care nu o plac spun despre Lori că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a arăta atât de bine. Dintotdeauna, ea a susținut că nu are nevoie de ajutor. Astfel artista neagă vehement faptul că ar fi trecut pragul medicului estetician și susține, în continuare, că are propriile ei modalități prin care reușește să rămână mereu tânără și să aibă un trup de invidiat.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.

Loredana Groza susține că nu are nici măcar timpul necesar pentru intervenții, dar nici nu intenționează să apeleze la acestea. Nu este împotriva lor, dar se consideră o norocoasă că are posibilitatea să arate bine fără prea mult efort.

Cum se menține Loredana tânără
Loredana Groza arată extrem de bine și nu ezită să-și expună formele în mediul online ori de câte ori are ocazia. Mulți se întreabă la ce trucuri apelează, dacă susține că nu are nicio intervenție chirurgicală.

Artista a spus că, elementele absolut necesare, care o ajută să se mențină chiar și la 51 de ani, sunt sportul, dieta, dar și rutina de îngrijire pentru corp și pentru ten, dar și tratamente non-invazive care o ajută să se mențină tânără. Ea are mare grijă de aspectul ei fizic și nu se neglijează deloc.