Loredana Groza rupe normele. Poza cu care a împărțit internetul în două

Loredana Groza rupe normele și surprinde cu fiecare apariție, mai ales în mediul online, unde are parte și de reacțiile, la cald, ale fanilor. Arată într-un mare fel, se îmbracă provocator și pe oriunde ar merge, întoarce capete.

Nu există să treacă neobservată. La fel de comentate sunt și postările artistei, mai ales cele de pe Instagram, unde fiecare detaliu legat de chipul sau de corpul Loredanei Groza, este intens dezbătut.

Poza cu care Loredana Groza și-a uimit urmăritorii
Artista este foarte activă pe rețelele sociale unde postează des poze cu ea, în fel de fel de ipostaze, locuri și ținute. Nu e chip să apară o poză nouă și să nu fie dezbătută de către cei care o urmăresc pe Internet. La o postare recentă, Loredana i-a stârnit pe fani, care nu s-au sfiit să-și spună părerea, aprobatoare sau nu, la adresa ei.

Iată un scurt dialog între o fană și Loredana:

Întrebare: Buzele nu sunt puțin cam mari și vizibil injectate?

Răspunsul Loredanei: Nu

Curg comentariile la fiecare poză pe care o postează Loredana Groza pe rețelele de socializare. Unii se leagă de chipul ei și spun că s-a operat, alții comentează modificările legate de corp, dar există și o categorie mare din care fac parte cei care o laudă pe Loredana și spun că arată foarte bine.

Sunt 1000 de poze pe internet cu ea din trecut… arată mai tânără în prezent decât acum 10 ani… zici că și-a făcut transplant facial… și nu e treaba mea, dar nu îmi plac persoanele neasumate, de aceea nici nu o urmăresc, a scris cineva pe profilul Loredanei.

De la 1 iulie este interzis plasticul.

Ești superbă!

Frumoasă și sexy!

Ești din ce în ce mai frumoasă și întinerești!, iată câteva dintre comentariile pe care le-a primit Loredana la poză.

Vedeta nu pare deranjată deloc de comentariile negative. Ea a spus, de fiecare dată când a avut ocazia, că nu s-a operat, doar face sport, meditație și are grijă la alimentație.

Loredana Groza a stârnit controverse cu cea mai nouă piesă lansată în colaborare cu nu mai puțin de 11 cântăreți de manele. Piesa a strâns în 2 luni, 23 de milioane de vizualizări.