Lora a făcut public adevăratul motiv al divorțului:

Alături de Andreea Marin, Alexandra Stan, Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu, Lora se numără printre persoanele publice de la noi care au fost bă…tute de partenerii de viață alături de care au trăit într-o anumită perioadă.

Artista și-a deschis sufletul plin de cicatrici în cadrul unui interviu și a vorbit despre tra…umele la care a fost supusă când era căsătorită cu Dan Badea. Potrivit declarațiilor sale, într-una dintre zilele tensionate,s-a ascuns în baie și a plâns în hohote.

Lora, despre tra….umele trăite în timpul mariajului cu Dan Badea


Lora a devenit soția lui Dan Badea pe 23 iulie 2012 – da, cununia civilă a fost organizată chiar de ziua lor de naștere, ei fiind născuți în aceeași zi. După un timp, mariajul lor a început să se ruineze, iar vinovatul principal este chiar îndrăgitul comendiant, după cum a mărturisit fosta lui parteneră de viață.

După ce a fost supusă la mai multe um…ilințe și episoade vio…lente, cântăreața a decis să se despartă; ei au semnat actele de divorț în octombrie 2014.

“Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…)

E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a declarat cântăreața într-un interviu acordat la “Dincolo de aparenţe” în mai 2017.

“O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică.

Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat ag…resivitate verbală.

Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie”, a mai dezvăluit Lora cu multă emoție și durere în voce.

“Ultima dată când am suf..erit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut.

Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a mai povestit logodnica lui Ionuț Ghenu în cadrul emisiunii care a fost difuzată la Antena Stars.