Liviu Dragnea, operat de urgență. Fostul deținut are probleme de sănătate

Liviu Dragnea trăiește cea mai importantă perioadă a vieții sale. A fost eliberat de curând din închisoare și acum o ia de la capăt din mute puncte de vedere.

Deși a pierdut multe, promite să revină în forță, dar se pare că sănătatea nu ține deloc cu el. Are mai multe probleme și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Liviu Dragnea trebuie să se opereze
Liviu Dragnea a fost eliberat de curând din închisoare. Celebrul fost om politic a petrecut puțin peste doi ani acolo, dar se pare că acea perioadă nu a fost deloc una ușoară. Problemele de sănătate i s-au agravat și s-a simțit foarte rău, iar acum s-au complicat lucrurile.

Codrin Ștefănescu este unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi are. Bărbatul a fost alături de el mereu și l-a protejat din umbră. Tot el a fost printre puținii care au păstrat legătura cu el cât a fost închis și l-au ținut la curent cu tot ce se petrece afară.

Liviu Dragnea a avut ceva probleme de sănătate cât a stat închis, care acum s-au agravat și au nevoie de intervenții. Astfel, Codrin a publicat pe Facebook un mesaj prin care a anunțat că fostul lider al PSd nu se simte deloc bine, iar starea lui de sănătate este din ce în ce mai gravă.

Conform bărbatului, analizele lui Liviu Dragnea nu arată deloc bine și singura soluție ar fi operația. Mai mult, trebuie văzut de încă doi medici pentru a primi aprobare pentru operație.

„După foarte multe analize și vizite in mai multe spitale, concluziile medicilor sunt destul de clare! Situația s-a agravat in ultimii doi ani, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil.

Dragnea se pregătește să apară la TV
Dragnea nu a mai apărut în public de când a fost închis, dar se pare că vrea să revină la vechile sale obiceiuri. Tot prietenul său, Codrin Ștefănescu, a anunțat că va reapărea într-o emisiune TV, revenind astfel în viața publică.

Deși nu se simte bine, vrea să își reia treptat activitatea. Mai mult, Codrin subliniază faptul că mulți nu vor mai dormi după declarațiile pe care le va face.

”E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis că în câteva zile va accepta invitația unei televiziuni!”, a scris Codrin.