Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Linda Gray, actrița celebră pentru interperetarea personajului “Sue Ellen Ewing” din serialul Dallas, a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla la cumpărături.

Actrița a împlinit anul acesta vârsta de 81 de ani și în ultima perioadă a lipsit din atenția publicului.

Linda nu a mai fost fotografiată în public de trei ani. În urmă cu câteva zile, paparazzi au pozat-o ieșind dintr-un supermarket, cu un cărucior metalic de cumpărături în care avea fructe și o pilotă alba, pufoasă.

Linda Gray își trăiește bătrânețea în ferma pe care o deține, în Valencia, un cartier din Santa Clarita situat în județul Los Angeles, California. Vezi cum arată actrița la 81 de ani în galeria foto de mai jos.

Linada Gray a anunțat atunci decesul în mediul online, postând pe pagina ei de Instagram următorul mesaj: „O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce. A adus lumii atâta dragoste și era, la rândul lui, iubit de toată lumea! Sper să aibă o călătorie magică!” Jeff Thrasher a fost realizator și producător pentru diverse proiecte televizate, precum „Junior Chef Showdown”, un show culinar unde protagonistii erau copii, „The Amazing Race Canada” și „Canada’s Smartest Person”. Linda mai are o fiică, Kehly Sloane, de 52 de ani, tot din căsnicia cu Trasher, care a durat 21 de ani (1962 – 1983).

Interpreta personajului Sue Ellen, are origini româneşti, mama ei fiind născută în 1923, la Bucureşti, potrivit Libertatea.ro. Pe numele real Maria Kujnir-Herescu, mama lui „Sue Ellen”, cunoscută în lumea artistică drept Nadia Gray, s-a născut la Bucureşti, pe 27 noiembrie 1923, din mamă basarabeancă şi tată rus. Ea a urmat cursuri de teatru încă din adolescenţă, iar la 16 ani s-a căsătorit cu un englez, Gray, de la care a şi păstrat numele. Mama Lindei a divorţat de englez şapte ani mai târziu. Gray și Maria au avut un singur copil, pe Linda, născută în 1941.