Liderul cecen Ramzan Kadîrov: „Putin va aduce pacea în lume!”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut declarații șocante. Acesta a ajuns la o concluzie halucinantă potrivit căreia Putin va aduce pacea în lume.

Televiziunea cecenă a difuzat un discurs halucinant al lui Ramzan Kadîrov. Bărbatul anunță că Putin va aduce pacea în lume, chiar dacă sunt necesare războaie pentru realizarea acestui obiectiv.
În declarațiile sale, subliniază și că președintele rus „ia întotdeauna deciziile corecte”.

Decizia liderului cecen a șocat pe toată lumea. Bărbatul a declarat că Vladimir Putin vrea să aducă pacea în lume, iar acest obiectiv este motivul pentru care a trebuit să pornească războaie.

Liderul anunță că președintele Rusiei „ia întotdeauna deciziile corecte” și ceea ce a făcut a fost necesar pentru a asigura securitatea țării dar și pentru a aduce pacea în lume.
Ce a transmis liderul cecen
„Președintele nostru ia întotdeauna deciziile corecte. De exemplu, în Siria, organizațiile teroriste au fost distruse prin măsuri luate la timp, iar în acest fel țara noastră a rămas în siguranță.

În același fel, prin implicarea în Ucraina, statele occidentale au făcut tot ce le stă în putere să ne distrugă statul.

Dar președintele a luat la timp măsurile necesare ca să asigure securitatea țării noastre.
Pe teritoriul Ucrainei a înarmat forțele noastre, ca să lupte cu teroriștii, șeitanii (diavoli, n.r.).

Noi, cecenii, musulmanii… vreau să ascultăm cu toții cuvintele președintelui nostru și să ne apărăm statul. Doar atunci va fi pace în lumea noastră. Așa cum președintele patriei noastre a spus, foarte înțelept: La ce ar folosi o lume fără Rusia? La ce ar folosi o lume fără Cecenia? Noi trebuie să ne asigurăm că va fi pace în lume”, a declarat Ramzan Kadîrov, în cadrul discursului.