Legea consumatorului vulnerabil a fost promulgată. Anunț important din partea președintelui

Vești bune pentru români! O lege importantă a fost aprobată astăzi, după mult timp de așteptare.

Mai exact, legea consumatorului vulnerabil, adoptată în urmă cu mai mult de o săptămână de Camera Deputaţilor, a fost semnată de președintele Klaus Iohannis.

Legea consumatorului vulnerabil
În ultima vreme, românii au avut parte de creșteri semnificative în ceea ce privește facturile de energie electrică, ce parcă au explodat de ceva timp. În acest context, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

Legea a fost înscrisă în Cameră în urmă cu patru luni, dar abia săptămâna trecută a ajuns la președinte, care, ulterior, a aprobat-o. Proiectul a fost dezbătut în procedură de urgență și analizat atent, iar președintele a considerat că este necesară aprobarea acestuia.

Administrația Prezidențială a anunțat că Iohannis a promulgat legea. Astfel, s-au stabilit mai multe mai multe măsuri de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 16 septembrie 2021, Decret pentru promulgarea Legii privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie (PL-x 210/19.05.2021)”, a transmis Administraţia Prezidenţială.