Lavinia Pîrva, imagine rară cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Reacția fanilor: „Așa blonduț?”

Lavinia Pîrva „a scăpat” pe Internet o imagine cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta nu obișnuiește să posteze

deseori fotografii cu acesta, astfel că gestul ei i-a luat prin surprindere pe fani. Chiar dacă micuțul care împlinește curând doi ani

se afla cu spatele, admiratorii i-au observat imediat culoarea părului, băiețelul având părul blond.

De când l-a adus pe lume pe centrul Universului ei, micuțul Alexandru, Lavinia Pîrva a preferat întotdeauna să păstreze o oarecare discreție în ceea ce-l privește. Astfel, rare sunt fotografiile pe care cântăreața le postează cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr., dar mai ales, nu-i arată niciodată chipul.

Recent, vedeta le-a făcut fanilor o surpriză emoționantă, împărtășindu-le o poză de colecție cu micuțul, înainte cu puțin timp de a împlini doi anișori.

Lavinia Pîrva a postat imagine rară cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr.
Așadar, în urmă cu câteva ore, Lavinia Pîrva și-a deschis sufletul în fața internauților și le-a arătat o poză cu micuțul Alexandru, de la spate. Așezat pe scaun, undeva în spatele mamei lui, fanii au putut observa astfel

cât de frumos a crescut băiețelul, dar și faptul că are părul blond, lucru pe care nu-l cunoșteau înainte.

Cum au reacționat fanii de pe Internet
Totdată, Lavinia Pîrva a dat puțin „din casă”, făcându-le o mărturisire amuzantă mămicilor. Potrivit spuselor sale, fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. este mult mai energic după somnul de după-amiază, astfel că se pune pe împrăștiat jucării, lucru care-l bucură.