Laurentiu Reghecampf Jr. a rabufnit! Adevarul despre divortul parintilor sai: Nu va e rusine…

In urma cu doar cateva zile, presa din Romania a dezvaluit ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf ar divorta! Daca initial antrenorul a confirmat zvonurile, Anamaria a revenit cu declaratii si spune ca nu este adevarat!

Vestea care a zguduit showbiz-ul din Romania: Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf ar divorta! Celebrul antrenor a confirmat zvonurile, dar la doar o zi, lucrurile au luat o intorsatura ciudata!

Anamaria Prodan a iesit in presa si a spus ca nu este adevarat ca ei divorteaza si ca totul a fost o gluma! Impresara sustine ca ea si sotul ei sunt o familie unita! “Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere, este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ. Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

„Mai aveți multe minciuni? când tatăl meu va planifica în secret un divorț, înseamnă că nu este tatăl meu Laurentiu Reghecampf! Când tatăl meu intenționează să fugă de acasă sau să ruineze familia pentru femei oribile pentru bani, înseamnă că tatăl meu nu este Laurentiu Reghecampf! Știu că mulți dintre voi vor să se despartă și abia așteaptă, dar este mai bine să mori decât să te mulțumesc!

Această familie va rămâne așa! UNITĂ PÂNĂ LA MOARTEA! ACEASTĂ FAMILIE ESTE MÂNDRIA VIEȚII MELE! TATĂL MEU MOARE MAI BINE decât să-și bată joc de copiii săi!

Își divinizează mama! NUMELE FAMILIEI MELE ESTE UNIC! VORBIND DESPRE IUBIRILE PROSTITUATELOR CARE DISTRUG FAMILII !!! TATĂL MEU URASTE ACESTE FEMEI! TATĂL MEU ARE O SOȚIE UNICĂ ÎN LUME! TATĂL MEU ESTE UNIC! NU VĂ E RUȘINE DE ATÂȚIA ANI SĂ-L ACUZAȚI PE TATĂL MEU CĂ ARE O AMANTĂ? OPRIȚI-VĂ CĂ ÎL APĂR CU TOATĂ INIMA MEA! NIMENI NU ÎL VA ATINGE! FEMEILE CARE FURĂ BANI DE LA FAMILII ȘI TREC DE LA OM LA OM SUNT MONSTRI! TATĂL MEU NU AR ATINGE BANII COPIILOR SĂI PENTRU A-I TRIMITE ACESTEI ORIBILITĂȚI NICI MORT! TATĂL MEU LAURENTIU REGHECAMPF ESTE UNIC CA NOI! N-am spus-o NICIODATĂ! DACĂ VEȚI VEDEA PROSTITUATE ÎN FAMILIA MEA, APOI MURIM ÎMPREUNĂ!”, a scris Laurentiu Reghecampf Jr.