Laurențiu Reghecampf, antrenor la o fostă câștigătoare de Champions League!

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire uluitoare: Laurențiu Reghecampf, antrenor la o fostă câștigătoare de Champions League!

Se pare că subiectele pe marginea căsniciei celor doi i-au afectat cariera antrenorului. Unde ar fi putut ajunge Reghe.

Impresara a anunțat: Laurențiu Reghecampf, antrenor la o fostă câștigătoare de Champions League!
Sexy impresara Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce în presă au apărut mai multe articole care au vorbit despre faptul că Laurențiu Reghecampf se pregătește să divorțeze. Zvonurile sunt de multă vreme în lumea mondenă și au fost alimentate chiar de către antrenorul celor de la Al Ahi, acesta declarând că divorțează de soția sa. Cu toate acestea, Ana a ținut să menționeze că Reghe a glumit.

Mai mult, au apărut informații potrivit cărora, după reînnoirea jurămintelor de pe 1 iunie, cei doi soți au sunat la 112. Reghecampf a fost primul care a alertat serviciul de urgență spunând că soția este foarte agitată și plănuiește să-și facă rău. La rândul ei, Anamaria a sunat la câteva minute distanță anunțând că este sechestrată de Laurențiu. După venirea poliției și a unei ambulanțe s-a constatat că impresara era foarte agitată și nu era coerentă în discuție. Spiritele s-au calmat și cei doi soți n-au depus nicio plângere, potrivit cancan.ro.

A pierdut contractul vieții lui din cauza scandalurilor. Ce echipă ar fi putut antrena Reghe
Toate subiectele care au apărut în jurul familiei Reghecampf-Prodan l-au afectat foarte mult pe antrenor. Se pare că nu doar personal, ci și profesional. Laurențiu a pierdut un contract, care ar fi putut fi mutarea vieții lui, din cauza articolelor din presă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, matrița bărbatului perfect
Anamaria Prodan a ținut să nege iar informațiile potrivit cărora Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă, lucru scos la iveală de către Gigi Becali. Mai mult, chiar ea a recunoscut că cineva a fost la a doua lor nuntă și a stricat totul. Impresara nu a ezitat însă să-și laude iar „Soarele” și să sublinieze faptul că nu o interesează ce se scrie despre ea.