Laurențiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova! Cât timp va dura colaborarea antrenorului cu oltenii

Este oficial! Laurențiu Reghecampf va fi noul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Oficialii au anunțat detalii despre colaborarea antrenorului cu echipa manageriată de Victor Pițurcă.

Laurențiu Reghecampf noul antrenor de la Universitatea Craiova

S-a zvonit că Laurențiu Reghecampf ar urma să fie antrenor al echipei FCSB, dar Gigi Becali a negat cu vehemență acets lucru. Acum, în urmă cu câteva ore, cei de la Universitatea Craiova au făcut publică informația prin care confirmă contractul semnat cu Laurențiu Reghecampf. Oficialii echipei au anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al echipei și își va începe contractul chiar de mâine după-amiază. Durata contractului dintre Laurențiu Reghecampf și echipa oltenilor este unul cu o durată de doi ani de zile.

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază. 🤝 Mult succes în familia alb-albastră, Mister! 💙„, a fost mesajul publicat de Universitatea Craiova pe pagina oficilă de instagram.

Laurențiu Reghecampf în mijlocului unui nou scandal
Laurențiu Reghecampf a fost din nou prin de paparazzi în compania amantei. Acesta se află acum în Grecia, iar pozele au creat mare vâlvă pe internet. Aspectul cu-adevărat șocant a fost reacția soției sale Anamaria Prodan după ce aceasta a văzut fotografiile cu soțul ei alături de amantă. Ce a putut spune a lăsat cu gura căscată pe toată lumea, deși imaginile vorbesc de la sine.