Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Actrița este transformată total din cauza operațiilor estetice

Actrița Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Nu mai este o noutate faptul că vedetele de le Hollywood apelează deseori la îmbunătățiri estetice pentru a arăta bine în fața publicului, dar unele dintre ele au avut parte de schimbări șocante.

Printre acestea se numără și actrița Lara Flynne Boyle, care a ajuns de nerecunoscut după ce și-a făcut numeroase intervenții estetice.

Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Actrița este transformată total din cauza operațiilor estetice
Lara Flynn Boyle a ajuns de nerecunoscut. Vedetele de la Hollywood apelează la operațiile estetice pentru a-i aduce îmbunătățiri fizicului, având în vedere că timpul nu iartă pe nimeni. Ei bine, în timp ce unele vedete arată foarte bine deși au apelat la ajutorul esteticienilor, altele au ajuns să aibă fizionomia complet schimbată și deloc pe placul publicului din cauza operațiile estetice. În cea de-a doua categoria se află și actrița Lara Flynn Boyle, în vârstă de 50 de ani. Vedeta din serialul Twin Peaks s-a transformat total, după ce a apelat la numeroase intervenții chirurgicale. În prezent, vedeta este îmbătrânită și se poate vedea că operațiile estetice pe care le-a făcut, nu sunt reușite. Așadar, cândva una dintre cele mai frumoase și sexy femei de la Hollywood, avea să se transforme într-o persoană de nerecunoscut. Lara Flynn Boyle a cucerit milioane de oameni din întreaga lume cu frumusețea ei, dar cu anii, aceasta s-a schimbat extrem de mult, mai ales din cauza operațiilor estetice nereușite și a abuzurilor la care și-a supus organismul.

În imagini se poate vedea că fața acesteia este umflată, la fel și buzele, din cauza injecțiilor cu botox. În 2012, medicul estetician Dr. Anthony Youn a declarat că actrița ar fi încercat să-și repare operațiile greșite, dar a făcut mai rău. „Suspectez că a făcut operaţii pentru a corecta intervenţii anterioare sau poate doar injecţii cu ser pentru a disipa efectul operaţiilor nereuşite, dar a rămas cu obrajii căzuţi„, a declarat specialistul.