La cină soțul făcea mișto de bustul soției: ,,După 40 de ani seamănă cu cepele, îl privești și plângi”, dar răzbunarea ei e aur curat!

Erau împreună de mulți ani, însă relația lor nu mai funcționa. S-au tolerat datorită copiilor și au sperat că pot îmbătrâni împreună chiar dacă nu se mai iubesc. Până într-o zi când bărbatul a jignit-o chiar când îi servea cina. Ce răzbunare i-a pregătit femeia?

Această poveste a fost publicată de un redactor al site-ului Newsner , el spune că atunci când era mic avea un unchi care obișnuia să le zică tot felul de glume ciudate, și mai spune că s-a gândit la unchiul lui atunci când a dat peste aceasta:

O familie stă la masa de seară. Fiul îl întreabă pe tată: ,,Tată, câte tipuri de ,,busturi” există la femei?”

Tatăl, surprins, răspunde: ,,Vezi tu, fiule, există trei feluri de busturi. Când au 20 de ani, pieptul femeilor seamănă cu pepenii, rotunzi și fermi. Când au 30-40 de ani, el seamănă cu perele, încă drăguț, dar atârnă un pic. După 40 de ani el seamănă cu cepele.”

Fiul e surprins: ,,Cepele?”

Tatăl: ,,Da, le vezi și te fac să plângi”.

Povestea tatălui le-a înfuriat pe soția și fiica lui, așa că fiica a întrebat: ,,Mami, câte tipuri de ,,cocoșei” există?”

Mama, surprinsă, a zâmbit și a zis: ,,Dragă, un bărbat trece prin trei faze: când are 20 de ani este faza de stejar puternic, când are 30-40 de ani e ca un mesteacăn, flexibil, dar te poți baza pe el. După 40 de ani, e ca un brad de Crăciun”.

,,Brad de Crăciun?”, a întrebat fiica, confuză.

Mama a răspuns: ,,Da, mort de la rădăcină, iar globurile sunt doar decorative”.