Keed de la Șatra Benz, imagine emoționantă din copilărie! Ce a dezvăluit despre trecutul său

Keed de la Șatra Benz, concurent în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a reușit să își surprindă din plin fanii atunci când a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu el, pe vremea când era doar un copil.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Keed a făcut senzație în audiții cu o rețetă surprinzătoare de vită și tăiței „cu draci pe ei”. Mâncarea a fost extrem de gustoasă, motiv pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au dat șansa de-a merge mai departe, în bootcamp.

Ce a dezvăluit Keed de la Șatra Benz despre trecutul său
Am aflat atunci că celebrul Keed de la Șatra Benz s-a apucat de muzică la 16 ani, a fost un an la facultate, a împărțit ziare în Danemarca, a vândut cosmetice în Marea Britanie și abia apoi a descoperit succesul, alături de trupa Șatra Benz.

„Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice. Adică am vândut ziare (…). Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă nu mi-am asumat niciodată pânp la 23 de ani, să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani, din același loc. M-au dat afară de trei ori. Era muncă multă, stăteai doar în picioare (…). A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică.Am intrat în pâine după vreo patru ani, cu Șatra Benz a venit succesul”, a dezvăluit artistul despre el și trecutul său.

PE ACEEAȘI TEMĂ
Mesajul lui Keed pentru Elena Matei, chiar de ziua ei. Ce a recunoscut concurentul de la „Chefi la cuțite”
Keed, pe numele spu adevărat Ioniță Bogdan David, a explicat apoi în ce mod Șatra Benz a influențat industria muzicii românești, lucru ce i-a uimit din plin pe jurații „Chefi la cuțite”.